top of page

Een tipje van de sluierBelofte maakt schuld, dus daar gaan we dan.


De moord op de 23-jarige Vincent stelt Mara en haar team voor een raadsel, want de dader heeft geen enkel spoor achtergelaten. Hoe kom je nu ongezien het Markiezenhof in en ook weer uit? Of waren dader en slachtoffer al aanwezig in het paleis? Wat had Vincent daar dan te zoeken?


Bij elke stap die Mara zet, komen er meer vragen op. Waar zijn alle sleutels van het Markiezenhof? Wie heeft er toegang toe? En waarom moest uitgerekend Vincent dood? Niets wijst erop dat iemand nog een appeltje met hem te schillen had. Een ongeluk is ook uitgesloten, want hij ligt er niet bij alsof hij toevallig is gestruikeld en zijn nek brak.


Tja, wat doe je dan? Elke mogelijke aanwijzing tot het uiterste uitpluizen, hoe klein ook. De moordenaar heeft het slim uitgekozen, in het Markiezenhof komen dagelijks veel bezoekers. Het wemelt er van de vingerafdrukken en andere sporen. Jonas van de Technische Recherche kan er dan ook weinig mee.


Intussen leren we Mara wat beter kennen. Hoe ze voor de liefde Amsterdam verruilde voor Bergen op Zoom, en hoe de liefde haar in de steek liet...


Kortom, alles loopt vast. Gelukkig is dit nog maar het begin van het boek...


57 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Lyda Franken
Lyda Franken
Sep 14, 2023

In ons eigen Markiezenhof een moord op een jonge man, en verder.....................

Like
bottom of page